המתכון באדיבות זמי שרייבר, מסעדת סנדר
צילום: גיא הכט
מרכיבים:
4 דגי מטיאס מלוחים
1 בצל גדול פרוס לטבעות
1.5 כוס חומץ בן יין לבן
8 גרגירי פלפל שחור
2 כפות סוכר
2 עלי דפנה
אופן הכנה:
משרים את הדגים במים קרים במשך שעה, מסננים ומייבשים.
חותכים לפיסות באורך כ- 5 ס"מ ועורכים בכלי לסירוגין עם טבעות בצל.
מעבירים לסיר חומץ, סוכר, עלי דפנה ופלפל. מביאים לרתיחה ומבשלים כ- 5 דקות.
מצננים ויוצקים על הדגים. מקררים במשך כיומיים לפני הגשה.
באתר קייטרינג ריכזנו עבורכם את חברות קייטרינג אוכל יהודי והשפים המומלצים לכל סוגי האירועים על פי התמחויות. לקבלת ייעוץ וליווי אישי בדרך לאירוע המושלם צרו עמנו קשר באמצעות הטופס בתחתית העמוד או מספר הטלפון בראש עמודי האתר, השירות ניתן ללא עלות או התחייבות. מזל טוב ובהצלחה!
קייטרינג לפי מטבח קייטרינג לחתונות קייטרינג לפי סוג אירוע
קייטרינג בשרי קייטרינג חלבי קייטרינג לבר מצווה
אזורי שירות דוכני אוכל לאירועים מגשי אירוח מתכונים לאירועים
קייטרינג קייטרינג בשרי קייטרינג חלבי קייטרינג על האש קייטרינג לחתונות קייטרינג לאירועים קטנים קייטרינג ברביקיו קייטרינג לבר מצווה קייטרינג כשר למהדרין קייטרינג לחינה קייטרינג לבת מצווה קייטרינג לברית קייטרינג לבריתה קייטרינג לימי הולדת קייטרינג אסאדו קייטרינג לאירועים קייטרינג מרוקאי קייטרינג שבת חתן קייטרינג טבעוני קייטרינג סושי דוכני מזון לאירועים מגשי אירוח מתוקים לאירועים שירותי בר לאירועים קייטרינג הודי קייטרינג לאירועי יחסי ציבור
שתף