מתכון לאגרול סיני

מתכונים סיניים | מתכונים סיניים לאירועים

מתכון לאגרול סיני קלאסי לאירועים 

 

מרכיבים:

 

לבצק ביצים

1 ק"ג קמח

2-3 ביצים

400 מ"ל מים פושרים

כפית מלח

 

למלית

חצי כרוב לבן

2 גזרים

1 פלפל ירוק

1 פלפל אדום

1 חבילת נבטים

1 ס"מ ג'ינג'ר קצוץ

2 שיני שום קצוצות

2 בצלים ירוקים קצוצים

4 כפית שמן

3 כפות רוטב צדפות

2 כפיות סוכר

כפית מלח

פלפל שחור טרי גרוס

ניתן להוסיף למלית נתחי עוף או בשר טחון

 

אופן הכנה:

מלית- קוצצים את הגזר הפלפלים לקצועות דקיקות באורך של 2 ס"מ. מוסיפים את הנבטים, הבצל והשום, ממליחים וממתינים 10 דקות. ניתן להשתמש במעבד מזון.

מוציאים את הנוזלים שהצטברו, מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים. (למי שמוסיף עוף או בשר לבן, מוסיפים כעט, אין צורך לטגן מראש).

טורפים ביצה, מוסיפים לביצה כפית וחצי קורנפלור (למניעת גושים ניתן להוסיף מעט מים) וממשיכים לטרוף עד שהבלילה חלקה. תערובת זו משמשת לסגירת ועטיפת האגרול. היא אינה חלק מהמילוי.

בצק- מערבבים את החומרים ולשים עד לקבלת בצק אחיד, עוטפים בניילון נצמד ומניחים בצד לחצי שעה, כאשר במהלך החצי שעה אחרי על עשר דקות לשים שוב את הבצק. מרדדים לעובי מינימאלי וחותכים לריבועים (10 ס"מ על 10 ס"מ).

הקיפול- את הבצק מניחים על השולחן כמעויין. מניחים כפית גדושה מהתערובת ומתחילי ם לגלגל, כשמגיעים בזמן הקיפול לאמצע מקפלים פנימה את הפינות וממשיכים לגלגל. בסיום מורחים מעט מתערובת הביצה כדי להדק את הסגירה.

מטגנים את האגרול בשמן עמוק עד להזהבה ובתיאבון.

 

 מתכונים סיניים לאירועים 

מתכון ללביבה סינית

מתכון לסופגניית גלידה סינית

 

מתכונים קשורים

מתכוני דים סאם סיני

 

מצאו קייטרינג סיני 

באתר קייטרינג ריכזנו עבורכם את חברות קייטרינג אוכל סיני הטובות לצד חברות קייטרינג דים סאם והשפים המומלצים לכל סוגי האירועים בסגנון סיני על פי התמחויות. לקבלת ייעוץ וליווי אישי בדרך לאירוע המושלם צרו עמנו קשר באמצעות הטופס בתחתית העמוד או מספר הטלפון בראש עמודי האתר, השירות ניתן ללא עלות או התחייבות. מזל טוב ובהצלחה! 

 

 

קייטרינג לפי מטבח      קייטרינג לחתונות     קייטרינג לפי סוג אירוע  

קייטרינג בשרי         קייטרינג חלבי        קייטרינג לבר מצווה  

אזורי שירות      דוכני אוכל לאירועים     מגשי אירוח    מתכונים לאירועים

 

שתף