מרכיבים:
2 רצועות ילו טייל
2 רצועות בצל ירוק (רק החלק הירוק)
שטיח אורז
אצה
אופן הכנה:
מדביקים בצד אחד את האצה על שטיח האורז. הופכים את האצה לצד השני (הצד עם האורז החשוף) על מחצלת העבודה. מניחים במרכז השטיח את רצועות הילו טייל לאורך וליד את רצועות הבצל. מרימים את קצה המחצלת הקרובה יותר למגלגל ובזהירות מגלגלים את השטיח האורז עד לקבלת רול אחיד . חותכים את הרול למספר יחידות רצויות ומנה מוכנה.
מדריך מיני סושי | מילון הסושי המלא
באתר קייטרינג ריכזנו עבורכם את חברות קייטרינג סושי | קייטרינג יפני | מגשי סושי לאירועים | דוכני סושי לאירועים | סושי בר לחתונות והשפים המומלצים לכל סוגי האירועים על פי התמחויות. לקבלת ייעוץ וליווי אישי בדרך לאירוע המושלם צרו עמנו קשר באמצעות הטופס בתחתית העמוד או מספר הטלפון בראש עמודי האתר, השירות ניתן ללא עלות או התחייבות. מזל טוב ובהצלחה!
קייטרינג לפי מטבח קייטרינג לחתונות קייטרינג לפי סוג אירוע
קייטרינג קייטרינג בשרי קייטרינג חלבי קייטרינג על האש קייטרינג לחתונות קייטרינג לאירועים קטנים קייטרינג ברביקיו קייטרינג לבר מצווה קייטרינג כשר למהדרין קייטרינג לחינה קייטרינג לבת מצווה קייטרינג לברית קייטרינג לבריתה קייטרינג לימי הולדת קייטרינג אסאדו קייטרינג לאירועים קייטרינג מרוקאי קייטרינג שבת חתן קייטרינג טבעוני קייטרינג סושי דוכני מזון לאירועים מגשי אירוח מתוקים לאירועים שירותי בר לאירועים קייטרינג הודי קייטרינג לאירועי יחסי ציבור
שתף