לבשל כל הלילה...באדיבות זמי שרייבר, מסעדת "סנדר" החל מ- 1948
צילום גיא הכט
מרכיבים לחמישה סועדים:
10 תפוחי אדמה קלופים בינוניים מסוג דזירה
חצי קילו שעועית אדומה
200 ג' שעועית לבנה
200 ג' שעועית ברבוניה
שני בצלים לבנים מטוגנים קצוצים
2 בצלים לבנים קצוצים
חצי קילוגרם בשר שריר מבקר (רצוי מוכשר)
200 גרם שומן חזה בקר חתוך לקוביות
קישקע ממולא (ראה מתכון מצורף)
5 ביצים קשות
(מי שאוהב יכול גם להוסיף חצי ק"ג עצמות ברך בקר או גם עצמות עוף)
2 כפיות מלח (או יותר תלוי אם השתמשתם בבשר מוכשר או לא)
כפית פלפל שחור
כפית פפריקה אדומה מתוקה
כפית פפריקה אדומה חריפה
אופן ההכנה:
מתחילים מוקדם בשעות הבוקר של היום שלפני מועד האכילה.
מסדרים בסיר תפוחי האדמה, שעועית, בצל, קוביות השומן ושאר התבלינים.
מוזגים מים עד כיסוי ומערבבים.
מוסיפים מעל התכולה את הבשר, הקישקע והביצים הקשות. משלימים עם מים עד כיסוי.
מביאים את הסיר לרתיחה, מנמיכים לאש נמוכה ומבשלים למשך שעה עד ארבע שעות על הגז.
מעת לעת משלימים מים לכיסוי התכולה.
מעבירים את הסיר (כשהוא מכוסה) לתוך תנור ב- 140 מעלות לבישול איטי של 18 שעות לפחות.
למחרת בבוקר בודקים את הסיר ומשלימים מים לפי הצורך עד לכיסוי 2/3 מתכולת הסיר.
ממשיכים בבישול איטי בתנור עד לצהריים כשאוכלים. בתיאבון.
באתר קייטרינג ריכזנו עבורכם את חברות קייטרינג אוכל יהודי והשפים המומלצים לכל סוגי האירועים על פי התמחויות. לקבלת ייעוץ וליווי אישי בדרך לאירוע המושלם צרו עמנו קשר באמצעות הטופס בתחתית העמוד או מספר הטלפון בראש עמודי האתר, השירות ניתן ללא עלות או התחייבות. מזל טוב ובהצלחה!
קייטרינג לפי מטבח קייטרינג לחתונות קייטרינג לפי סוג אירוע
קייטרינג בשרי קייטרינג חלבי קייטרינג לבר מצווה
אזורי שירות דוכני אוכל לאירועים מגשי אירוח מתכונים לאירועים
קייטרינג קייטרינג בשרי קייטרינג חלבי קייטרינג על האש קייטרינג לחתונות קייטרינג לאירועים קטנים קייטרינג ברביקיו קייטרינג לבר מצווה קייטרינג כשר למהדרין קייטרינג לחינה קייטרינג לבת מצווה קייטרינג לברית קייטרינג לבריתה קייטרינג לימי הולדת קייטרינג אסאדו קייטרינג לאירועים קייטרינג מרוקאי קייטרינג שבת חתן קייטרינג טבעוני קייטרינג סושי דוכני מזון לאירועים מגשי אירוח מתוקים לאירועים שירותי בר לאירועים קייטרינג הודי קייטרינג לאירועי יחסי ציבור
שתף