לא זה לא הסלט הקלאסי אלא סלט עם מעט טוויסט
באדיבות זמי שרייבר, מסעדת סנדר תל אביב
מרכיבים:
1 ק"ג תפוחי אדמה
6 כפות שמן זית
2 כפות חומץ בן יין
בצל סגול (או 4-5 גבעולי בצל ירוק פרוס)
3 כפות פטרוזיליה קצוצה
מלח
אופן הכנה:
מבשלים את תפוחי האדמה במים עם מעט מלח עד ריכוך. מסירים את הקליפה, חותכים לקוביות ומעבירים לקערה. בקערית מערבבים שמן זית , חומץ ומלח ושופכים על תפוחי האדמה בעודם חמים. מוסיפים בצל ופטרוזיליה ומערבבים היטב. טועמים ומתקנים תיבול.
ניתן להוסיף לסלט חרדל, מלפפונים כבושים וביצים קשות.
באתר קייטרינג ריכזנו עבורכם את חברות קייטרינג אוכל יהודי והשפים המומלצים לכל סוגי האירועים על פי התמחויות. לקבלת ייעוץ וליווי אישי בדרך לאירוע המושלם צרו עמנו קשר באמצעות הטופס בתחתית העמוד או מספר הטלפון בראש עמודי האתר, השירות ניתן ללא עלות או התחייבות. מזל טוב ובהצלחה!
קייטרינג לפי מטבח קייטרינג לחתונות קייטרינג לפי סוג אירוע
קייטרינג בשרי קייטרינג חלבי קייטרינג לבר מצווה
אזורי שירות דוכני אוכל לאירועים מגשי אירוח מתכונים לאירועים
קייטרינג קייטרינג בשרי קייטרינג חלבי קייטרינג על האש קייטרינג לחתונות קייטרינג לאירועים קטנים קייטרינג ברביקיו קייטרינג לבר מצווה קייטרינג כשר למהדרין קייטרינג לחינה קייטרינג לבת מצווה קייטרינג לברית קייטרינג לבריתה קייטרינג לימי הולדת קייטרינג אסאדו קייטרינג לאירועים קייטרינג מרוקאי קייטרינג שבת חתן קייטרינג טבעוני קייטרינג סושי דוכני מזון לאירועים מגשי אירוח מתוקים לאירועים שירותי בר לאירועים קייטרינג הודי קייטרינג לאירועי יחסי ציבור
שתף