ניתן להגיש באירוע עם מרק עוף או מטוגן עם בצל. באדיבות זמי שרייבר, מסעדת סנדר תל אביב
צילום: גיא הכט
הבצק:
קילו קמח
תפוח אדמה גדול עשוי כמחית
5 ביצים
מלח על פי הטעם
חצי כוס שמן
למלית:
חצי קילו בשר טחון עם מעט שומן
2 בצלים קצוצים
2 ביצים
100 גרם כבד עוף טחון
פלפל שחור
מלח
אופן הכנה:
מערבבים את חומרי הבצק בקערה עד לקבלת בצק רך.
המלית: מטגנים את הבצל עד שקיפות. מוסיפים את הבשר והכבד וממשיכים לטגן עד השחמה. מעבירים לקערה, מוסיפים את הביצים, מתבלים בפלפל שחור ומלח ומערבבים שוב.
מרדדים את הבצק על משטח מקומח ובעזרת כוס יוצרים עיגולים. במרכזו של כל עיגול ממלאים ככפית כפית וחצי במלית וסוגרים בזהירות עם לחיצות קלות בקצוות הבצק.
מבשלים כ – 15 ד' במים רותחים עם מעט מלח ומעט שמן . את הקרפעלך מגישים עם מרק עוף צח או מטוגנים במחבת בשמן עמוק.
באתר קייטרינג ריכזנו עבורכם את חברות קייטרינג אוכל יהודי והשפים המומלצים לכל סוגי האירועים על פי התמחויות. לקבלת ייעוץ וליווי אישי בדרך לאירוע המושלם צרו עמנו קשר באמצעות הטופס בתחתית העמוד או מספר הטלפון בראש עמודי האתר, השירות ניתן ללא עלות או התחייבות. מזל טוב ובהצלחה!
קייטרינג לפי מטבח קייטרינג לחתונות קייטרינג לפי סוג אירוע
קייטרינג בשרי קייטרינג חלבי קייטרינג לבר מצווה
אזורי שירות דוכני אוכל לאירועים מגשי אירוח מתכונים לאירועים
קייטרינג קייטרינג בשרי קייטרינג חלבי קייטרינג על האש קייטרינג לחתונות קייטרינג לאירועים קטנים קייטרינג ברביקיו קייטרינג לבר מצווה קייטרינג כשר למהדרין קייטרינג לחינה קייטרינג לבת מצווה קייטרינג לברית קייטרינג לבריתה קייטרינג לימי הולדת קייטרינג אסאדו קייטרינג לאירועים קייטרינג מרוקאי קייטרינג שבת חתן קייטרינג טבעוני קייטרינג סושי דוכני מזון לאירועים מגשי אירוח מתוקים לאירועים שירותי בר לאירועים קייטרינג הודי קייטרינג לאירועי יחסי ציבור
שתף