מתכון כשר שמתאים בייחוד לאירועי חנוכה באדיבת זמי שרייבר, מסעדת סנדר
צילום גיא הכט
חומרים:
כלים: פומפייה, קערה גדולה, מחבת, תרבד
4 תפוחי אדמה מסוג דזירה (שמתאים לבישול וטיגון) בגודל בינוני.
2 בצלים קטנים
ביצה אחת
כף קמח
חצי כפית אבקת מרק עוף או כף מרק עוף.
מלח, פלפל- לפי טעם
שמן
אופן הכנה:
קולפים את תפוחי האדמה ושוטפים אותם היטב. בפומפייה בחלק הגס גוררים את תפוחי האדמה. בזמן הזה טוחנים את הבצלים במעבד מזון וסוחטים היטב. מוסיפים את הבצלים לתפוחי האדמה וסוחטים שוב היטב היטב. מעבירים לקערה נפרדת מוסיפים קמח, ביצה ומתבלים במעט ציר ממרק עוף, מלח ופלפל. מערבבים היטב, מכינים לביבות שטוחות ומסדרים בצלחת. מחממים מחבת עם שמן (כחצי ס"מ גובה).השמן צריך להיות חם מאד, לא לוהט. מעבירים את הלעטקס (כל פעם 4-5 לביבות) לטיגון בשמן עד הזהבה מכל צד ומעבירים לצלחת עם נייר סופג.
* לגיוון: ניתן להוסיף 3 גזרים מגוררים.
באתר קייטרינג ריכזנו עבורכם את חברות קייטרינג אוכל יהודי והשפים המומלצים לכל סוגי האירועים על פי התמחויות. לקבלת ייעוץ וליווי אישי בדרך לאירוע המושלם צרו עמנו קשר באמצעות הטופס בתחתית העמוד או מספר הטלפון בראש עמודי האתר, השירות ניתן ללא עלות או התחייבות. מזל טוב ובהצלחה!
קייטרינג לפי מטבח קייטרינג לחתונות קייטרינג לפי סוג אירוע
קייטרינג בשרי קייטרינג חלבי קייטרינג לבר מצווה
אזורי שירות דוכני אוכל לאירועים מגשי אירוח מתכונים לאירועים
קייטרינג קייטרינג בשרי קייטרינג חלבי קייטרינג על האש קייטרינג לחתונות קייטרינג לאירועים קטנים קייטרינג ברביקיו קייטרינג לבר מצווה קייטרינג כשר למהדרין קייטרינג לחינה קייטרינג לבת מצווה קייטרינג לברית קייטרינג לבריתה קייטרינג לימי הולדת קייטרינג אסאדו קייטרינג לאירועים קייטרינג מרוקאי קייטרינג שבת חתן קייטרינג טבעוני קייטרינג סושי דוכני מזון לאירועים מגשי אירוח מתוקים לאירועים שירותי בר לאירועים קייטרינג הודי קייטרינג לאירועי יחסי ציבור
שתף