מרק עוף מסורתי בלי קיצורי דרך. מומלץ להוסיף קפעלך או קניידלעך באדיבות זמי שרייבר, מסעדת סנדר תל אביב
צילום: אילן עמיחי
מרכיבים:
עוף שלם מחולק במשקל 1 ק"ג
חצי קילו עצמות בקר
2 גזרים פרוסים
2 בצלים חתוכים גס
1 תפוח אדמה חתוך לקוביות
צרור שמיר
צרור פטרוזיליה
צרור עלי סלרי
שורש סלרי
מלח
פלפל
אופן ההכנה:
בסיר גדול עם מים מבשלים את העוף והעצמות ומביאים לרתיחה. לאחר מכן מסננים את המים ומוסיפים חדשים. מביאים שוב לרתיחה. מוסיפים את הירקות, מתבלים במלח ופלפל וממשיכים לבשל כ- 45 ד' נוספות. בסיום מוציאים את העוף והעצמות ומסננים את הירקות. ממשיכים לבשל את ציר המרק עוד כחצי שעה. משלימים תיבול.
מומלץ לשלב עם קפעלך. למתכון לקרעפלך
באתר קייטרינג ריכזנו עבורכם את חברות קייטרינג אוכל יהודי והשפים המומלצים לכל סוגי האירועים על פי התמחויות. לקבלת ייעוץ וליווי אישי בדרך לאירוע המושלם צרו עמנו קשר באמצעות הטופס בתחתית העמוד או מספר הטלפון בראש עמודי האתר, השירות ניתן ללא עלות או התחייבות. מזל טוב ובהצלחה!
קייטרינג לפי מטבח קייטרינג לחתונות קייטרינג לפי סוג אירוע
קייטרינג בשרי קייטרינג חלבי קייטרינג לבר מצווה
אזורי שירות דוכני אוכל לאירועים מגשי אירוח מתכונים לאירועים
קייטרינג קייטרינג בשרי קייטרינג חלבי קייטרינג על האש קייטרינג לחתונות קייטרינג לאירועים קטנים קייטרינג ברביקיו קייטרינג לבר מצווה קייטרינג כשר למהדרין קייטרינג לחינה קייטרינג לבת מצווה קייטרינג לברית קייטרינג לבריתה קייטרינג לימי הולדת קייטרינג אסאדו קייטרינג לאירועים קייטרינג מרוקאי קייטרינג שבת חתן קייטרינג טבעוני קייטרינג סושי דוכני מזון לאירועים מגשי אירוח מתוקים לאירועים שירותי בר לאירועים קייטרינג הודי קייטרינג לאירועי יחסי ציבור
שתף