לאכול עם לחם טרי. מתכון מצויין לאירוע כשר כפתיח על השולחן עם שלל סלטים.
באדיבות זמי שרייבר, מסעדת סנדר תל אביב
צילום בועז לביא
מרכיבים:
חצי קילו כבד עוף
3 בצלים קצוצים
4 ביצים קשות
50 גרם שומן אווז
אופן ההכנה:
מטגנים את הכבד עם מעט מאוד שמן בשומן האווז למשך כ-7 דקות. מצננים ומעבירים למקרר למשך שעה. בנוזלים שנותרו מהטיגון מטגנים 2 בצלים קצוצים עד ריכוך והשחמה קלה. מצננים ושומרים במקרר למשך שעה. טוחנים את הכבד במטחנת בשר או מועכים וקוצצים עם מזלג. מוסיפים את הביצים הקשות, בצל חי קצוץ ואת הבצל המטוגן, מערבבים ומגישים.
באתר קייטרינג ריכזנו עבורכם את חברות קייטרינג אוכל יהודי והשפים המומלצים לכל סוגי האירועים על פי התמחויות. לקבלת ייעוץ וליווי אישי בדרך לאירוע המושלם צרו עמנו קשר באמצעות הטופס בתחתית העמוד או מספר הטלפון בראש עמודי האתר, השירות ניתן ללא עלות או התחייבות. מזל טוב ובהצלחה!
קייטרינג לפי מטבח קייטרינג לחתונות קייטרינג לפי סוג אירוע
קייטרינג בשרי קייטרינג חלבי קייטרינג לבר מצווה
אזורי שירות דוכני אוכל לאירועים מגשי אירוח מתכונים לאירועים
קייטרינג קייטרינג בשרי קייטרינג חלבי קייטרינג על האש קייטרינג לחתונות קייטרינג לאירועים קטנים קייטרינג ברביקיו קייטרינג לבר מצווה קייטרינג כשר למהדרין קייטרינג לחינה קייטרינג לבת מצווה קייטרינג לברית קייטרינג לבריתה קייטרינג לימי הולדת קייטרינג אסאדו קייטרינג לאירועים קייטרינג מרוקאי קייטרינג שבת חתן קייטרינג טבעוני קייטרינג סושי דוכני מזון לאירועים מגשי אירוח מתוקים לאירועים שירותי בר לאירועים קייטרינג הודי קייטרינג לאירועי יחסי ציבור
שתף