מתכון לקציצות בשר מטוגנות

מחפשים מתכון לקציצות ביתיות? בערוץ זה מתכונים ורעיונות לאירוע בסגנון אוכל ביתי.

באדיבות זמי שרייבר, מסעדת סנדר

 

קציצות מטוגנות מומלץ להכין מנתח עסיסי. כך הבשר או העוף משתלבים היטב עם יתר המרכיבים באופן אחיד. על מנת שהקציצה לא תתפרק בטיגון ומאידך תשמור על עסיסיותה אנחנו משתמשים בביצה ובפירורי לחם איכותיים.

לפני שמניחים את הקציצה על המחבת יש לוודא כי השמן חם מאד והלהבה בינונית, כך אנו מונעים מהקציצות לספוח הרבה שמן ולהידבק למחבת.  

 

קציצות בשר מטוגנות . צילום גיא הכטצילום אולג פלידר

 

מרכיבים ל- 10-15 קציצות:

חצי קילו בשר צוואר טחון

1 בצל קצוץ

1 תפוח אדמה חתוך לקוביות

1 קישוא חתוך לקוביות

2 שיני שום כתושות

חופן פטרוזיליה קצוצה

שתי ביצים

כוס פירורי לחם

חצי כפית פפריקה

מלח

פלפל

שמן קנולה

 

אופן ההכנה:

טוחנים את הירקות במעבד מזון (בצל, קישוא, תפו"א, שום, פטרוזיליה) מעבירים לקערה ומוסיפים את הבשר,  ביצים ואת התבלינים. לשים עד לקבלת מסה אחידה. יוצרים קציצות ומצפים היטב בפירורי לחם. מחממים מחבת עם 1/2 ס"מ גובה של שמן ומטגנים את הקציצות משני צידיהן עד הזהבה כ-4-5 דקות מכל צד.

 

עוד מתכוני קציצות:

מתכון לקציצות עוף מטוגנות

מתכון לקציצות ברוטב עגבניות

מתכון לקציצות ברוטב בצל ושום

מתכון לקציצות אפויות חצי חצי

 

לכל המתכונים לאירוע כשר

מצאו קייטרינג אוכל יהודי לאירועים

באתר קייטרינג ריכזנו עבורכם את חברות קייטרינג אוכל יהודי והשפים המומלצים לכל סוגי האירועים על פי התמחויות. לקבלת ייעוץ וליווי אישי בדרך לאירוע המושלם צרו עמנו קשר באמצעות הטופס בתחתית העמוד או מספר הטלפון בראש עמודי האתר, השירות ניתן ללא עלות או התחייבות. מזל טוב ובהצלחה! 

 

 

קייטרינג לפי מטבח      קייטרינג לחתונות     קייטרינג לפי סוג אירוע  

קייטרינג בשרי         קייטרינג חלבי        קייטרינג לבר מצווה  

אזורי שירות      דוכני אוכל לאירועים     מגשי אירוח    מתכונים לאירועים

 

שתף