באדיבות זמי שרייבר, מסעדת סנדר תל אביב
רוטב לחובבי הבצל והשום. במתכון הזה יש לטגן את הקציצות כחצי טיגון לפני הכנת הרוטב. מכינים קציצות עוף או קציצות בשר על פי המתכונים הקודמים.
לרוטב:
שני בצלים קצוצים
4 שיני שום קצוצות
חצי כוס ציר עוף
מלח
פלפל
שמן
אופן ההכנה:
מטגנים את הקציצות בסיר רחב כחצי טיגון כ-2 דקות מכל צד. מעבירים אותן לצלחת ומטגנים את הבצל עד ריכוך. מוסיפים את השום וממשיכים טגן לעוד כדקה עד הזהבה. מוסיפים את ציר העוף, מלח ופלפל ומביאים לרתיחה. מחזירים את הקציצות ומבשלים על אש נמוכה עד שהרוטב מצטמצם ונותרים כרבע מכמות הנוזלים.
עוד מתכוני קציצות:
באתר קייטרינג ריכזנו עבורכם את חברות קייטרינג אוכל יהודי והשפים המומלצים לכל סוגי האירועים על פי התמחויות. לקבלת ייעוץ וליווי אישי בדרך לאירוע המושלם צרו עמנו קשר באמצעות הטופס בתחתית העמוד או מספר הטלפון בראש עמודי האתר, השירות ניתן ללא עלות או התחייבות. מזל טוב ובהצלחה!
קייטרינג לפי מטבח קייטרינג לחתונות קייטרינג לפי סוג אירוע
קייטרינג בשרי קייטרינג חלבי קייטרינג לבר מצווה
אזורי שירות דוכני אוכל לאירועים מגשי אירוח מתכונים לאירועים
קייטרינג קייטרינג בשרי קייטרינג חלבי קייטרינג על האש קייטרינג לחתונות קייטרינג לאירועים קטנים קייטרינג ברביקיו קייטרינג לבר מצווה קייטרינג כשר למהדרין קייטרינג לחינה קייטרינג לבת מצווה קייטרינג לברית קייטרינג לבריתה קייטרינג לימי הולדת קייטרינג אסאדו קייטרינג לאירועים קייטרינג מרוקאי קייטרינג שבת חתן קייטרינג טבעוני קייטרינג סושי דוכני מזון לאירועים מגשי אירוח מתוקים לאירועים שירותי בר לאירועים קייטרינג הודי קייטרינג לאירועי יחסי ציבור
שתף