המתכון באדיבות זמי שרייבר, מסעדת סנדר
צילום אולג פלידר
לחזרת לבנה
3/4 ק"ג שורש חזרת קלוף וטחון
1/4 כוס חומץ לבן
3 כפות סוכר לבן
חצי כפית מלח
חצי כוס מים רתוחים
לחזרת אדומה
1/2 ק"ג שורש חזרת קלוף וטחון
1/4 ק"ג סלק קלוף וטחון
1/4 כוס חומץ לבן
3 כפות סוכר לבן
חצי כפית מלח
חצי כוס מים רתוחים
אופן הכנה:
מערבבים את החומרים. את הלבנה בקערה אחת והאדומה בקערה נפרדת ומגישים.
מתכונים נוספים מהמטבח היהודי:
באתר קייטרינג ריכזנו עבורכם את חברות קייטרינג אוכל יהודי והשפים המומלצים לכל סוגי האירועים על פי התמחויות. לקבלת ייעוץ וליווי אישי בדרך לאירוע המושלם צרו עמנו קשר באמצעות הטופס בתחתית העמוד או מספר הטלפון בראש עמודי האתר, השירות ניתן ללא עלות או התחייבות. מזל טוב ובהצלחה!
קייטרינג לפי מטבח קייטרינג לחתונות קייטרינג לפי סוג אירוע
קייטרינג בשרי קייטרינג חלבי קייטרינג לבר מצווה
אזורי שירות דוכני אוכל לאירועים מגשי אירוח מתכונים לאירועים
קייטרינג קייטרינג בשרי קייטרינג חלבי קייטרינג על האש קייטרינג לחתונות קייטרינג לאירועים קטנים קייטרינג ברביקיו קייטרינג לבר מצווה קייטרינג כשר למהדרין קייטרינג לחינה קייטרינג לבת מצווה קייטרינג לברית קייטרינג לבריתה קייטרינג לימי הולדת קייטרינג אסאדו קייטרינג לאירועים קייטרינג מרוקאי קייטרינג שבת חתן קייטרינג טבעוני קייטרינג סושי דוכני מזון לאירועים מגשי אירוח מתוקים לאירועים שירותי בר לאירועים קייטרינג הודי קייטרינג לאירועי יחסי ציבור